Enkele opdrachtgevers
CBS De Wingerd Twello
Locatus
Koken met Co
Peetoom Tuinaanleg
Internet Fabriek
Vis van Mark
Wat klanten zeggen over Laura

“Wat een goeie zet om een eigen bedrijf op te starten. Ik kon me geen voorstelling maken wat jij kan en wat er eigenlijk allemaal mogelijk is. Ik wilde al een hele tijd een folder met een mooie tekst. Na wat telefoontjes waren wij er uit en wat ben ik tevreden zeg, precies wat ik wilde. TOP GEDAAN EEN 10!”

Ed Peetoom
Ed Peetoom
Peetoom Tuinaanleg

“Ik heb erg fijn met Laura samengewerkt en ben zeer tevreden met de website www.ingesflowers.nl! Ze heeft mijn wensen goed begrepen en het is een mooi eind resultaat geworden!!”

Inge Kok
Inge Kok
Inge's Flowers

Wij schakelen Laura regelmatig in voor ons bedrijf voor advertentie’s flyers, huisstijl, en de nieuw te bouwen website www.wilsterinterieurprojecten.nl. Laura kan snel schakelen, is nauwkeurig en denkt mee met ons, heeft verfrissende ideeën, wat voor ons als relatief klein bedrijf super is!! Daarnaast is ze gewoon een prettig mens om mee te werken!!

wilco bruin
Wilco Bruin
Wilster Interieurprojecten

Laura maakt echt het verschil. Met haar expertise en creativiteit wist ze in samenspraak met mij tot een mooi resultaat te komen. En waarbij ik al tevreden was gaat zij nog net een stapje verder om het eindresultaat tot in perfectie uit te werken.

Laura heeft voor mijn bedrijf de Header van mijn website, mijn flyer en de advertentie verzorgd. Hoe leuk is het als je complimenten krijgt hoe goed deze er uitzien. Dank je wel Laura!

marieke toonk
Marieke Toonk
Toon In Stijl

Sprankelende ideeën met een eigen stijl.
Betrouwbaar en op tijd leverend.
Begeleid de opdracht met kunde.

Henk Ros
Henk Ros
Rosco Holding

Je komt zelden iemand tegen die direct begrijpt wat je bedoelt en dat weet vorm te geven. Dit is Laura ten voeten uit. Laura heeft voor enkele van mijn klanten logo’s ontworpen en advertenties gerealiseerd. Zij heeft mij versteld doen staan voor wat betreft de snelheid en natuurlijk het eindresultaat. Haar manier van werken is vol enthousiasme en energie.
De samenwerking bij enkele projecten is ons beiden zo goed bevallen, dat wij hebben besloten onze krachten te bundelen in een samenwerkingsverband, genaamd 6nul9.
Met Laura, en al haar enthousiasme, aan je zijde, krijg je een mooier eindresultaat dan je zelf van te voren had kunnen bedenken.

bas van der veen
Bas van der Veen
Internet Fabriek