Over Laura

Mijn naam is Laura Pladdet, ik woon in Twello en moeder van een hele stoere, kleine man.

Naast mijn werk bij de diverse werkgevers, ben ik al een paar jaar thuis actief met DTP-werk. Heerlijk! Uiteindelijk heeft er toe geleid om er ook daadwerkelijk mijn geld mee te gaan verdienen. Naast DTP-werk, kan ik u ook helpen bij de bouw van uw website of een hospitality-opdracht.

Ik hou van de wind door mijn haren, je eigen weg banen op het strand met stralend weer. Het gevoel van vrijheid, om met het roer in handen op een zeiljacht te varen met 6 of 7 knopen windsnelheid.
Genieten van muziek en gezelligheid om me heen, lekker eten en drinken bij het haardvuur. Intensief buiten sporten of in de sportschool geeft me energie en een voldaan gevoel.

Ik ben een sociaal en ondernemend mens. Ik neem graag het initiatief bij het voeren van gesprekken, maar kan ook goed luisteren naar boeiende verhalen. Bij de zoektocht naar nieuwe contacten, vind ik het geweldig de verhalen te horen van de mensen die ik ontmoet. Hier krijg ik inspiratie en energie van, om zo met nieuwe ideeën en doorzettingsvermogen de wereld verder te verkennen.

Wilt u meer weten over mij?

Aarzel dan niet en stuur mij een berichtje.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

DOORZETTER
ZELFSTANDIG
DOENER

A BUSINESS HAS TO BE INVOLVING,

IT HAS TO BE FUN,

AND IT HAS TO EXERCISE YOUR CREATIVE INSTINCTS.

 – Richard Branson –