Jaaaa, het ‘vakantie-tijdperk’ is voorbij. Volle kracht vooruit! Met die bruine gloed nog op ons velletje en die heerlijke, memorabele vakantie-dagen nog in ons achterhoofd, zijn we weer met frisse energie verder gegaan met ons werk. En dat is goed merkbaar!

In samenwerking met de Internet-Fabriek is er in korte tijd een mooie website ‘online’ gegaan; Inge’s Flowers & Decorations. Daarbij kwamen nog flyers, visitekaartjes en een spandoek om vorm te geven. En alles is net op tijd klaar voor het Klompenfeest in Twello, waar Inge zal staan met een sfeervol ingerichte kraam. Gaat u ook even bij haar langs tijdens deze dagen? U kunt namelijk kans maken op een workshop voor 4 personen.

Ook komt er een opvallend bord te staan aan de doorgaande weg in Twello, voor de verhuur van een aantal business-units. En met behulp van een tweetal Facebook-pagina’s van de Koppelstraat 2 en de Zonnenbergstraat 34 is het de bedoeling dat de units zo snel mogelijk verhuurd worden! Helpt u mee?

Wilster Interieurprojecten en Wilster Bedrukkingen zijn weer voorzien van o.a. een landingspagina, nieuwe visitekaartjes, banners, advertenties en er zijn nog meer creatieve ideeën die nog uitgewerkt moeten worden.

Nu wordt het ook dagelijks drukker met de voorbereidingen voor de FachPack 2016 in Nurnberg eind september. Tulppack zal zeker opvallen tijdens deze dagen! Er is een supergave thee-bar ontworpen, nieuwe visitekaartjes gemaakt, een nieuwe roll-up banner gecreëerd en in 6 talen een digitale nieuwsbrief verstuurd aan klanten en relaties over de hele wereld.

Wilt u meer weten over wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op voor meer informatie en wellicht kan ik u verder helpen. U kunt mij bereiken via het mobiele nummer 06 – 19 77 46 74 of per email laura@laurapladdet.nl.
Flyer
Advertentie Social Media HUBIJ
Visitekaartje Wilster Projecten