Veelzijdigheid

Hospitality
Inmiddels de eerste diverse hospitality klussen al weer mogen ervaren dit jaar en wat kan ik daar toch blij van worden. Nieuwe mensen ontmoeten, andere omgevingen ontdekken en naar bijzondere verhalen luisteren. Op dat moment heb ik de volledige aandacht voor de gast en wil ik heel graag dat zij ontzorgt worden, hun verjaardag kunnen vieren, feestje kunnen bouwen, zonder na te denken over de praktische zaken, om daarna met een tevreden en voldaan gevoel weer terug te keren naar huis.

SV Twello
Bij SV Twello wordt hard gewerkt aan verschillende, nieuwe FB-campagne en bijbehorende advertenties. Het voetbalseizoen is bijna afgelopen. En juist in deze periode wordt er veel georganiseerd aan gezamenlijke toernooien en wedstrijden (met bijbehorende ‘afsluitingen’), waarbij de PR een belangrijk item is en goed en breed ingezet kan worden. Binnenkort ziet u hier een en ander van voorbij komen in de lokale media.

Lions Club Voorst
De Lions Club Voorst is afgelopen maand voorzien van nieuwe jasjes bedrukt met Lions-logo. Deze zullen worden ingezet tijdens door de Lions georganiseerde activiteiten en evenementen, om zo hun herkenbaarheid te vergroten. Heeft u ze al voorbij zien komen?

Website
Ook wordt er creatief nagedacht over een aantal nieuwe websites, die nieuwe en bestaande bedrijven een boost mogen gaan geven. Een website waarbij de vele verschillende mogelijkheden ook volop ingezet gaan worden. Oeh, ben zelf ook zo benieuwd naar het eindresultaat en naar de eerste reacties van de verschillende mensen! Nu al! Zodra de website wordt opgeleverd, zal ik dat laten weten!

Don’t be afraid of silly ideas!

GRATIS marketingtips 2017, hoe ga je te werk?
Lees hierover een aantal tips op de pagina Social Media.

Ontmoeten?

Wilt u meer weten over wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op voor meer informatie en wellicht kan ik u verder helpen. U kunt mij bereiken via het mobiele nummer 06 – 19 77 46 74 of per email laura@laurapladdet.nl.
Wanted