Zaterdag 18 juni, tijdens de Jumbo Run 2016, reden 120 motoren met zijspan, met daarin 120 lichamelijk gehandicapte kinderen, door Voorst, Posterenk en vervolgens via de Iordensweg Twello binnen. Op de IJsbaanweg onder een grote boog door met de tekst “Welkom Jumbo Run”. Begeleid door 20 eigen verkeersregelaars op motoren en 13 motoragenten in functie van de KLPD reed deze 15 minuten durende karavaan naar het AOC-Oost. Zij kwamen uit Arnhem en Ede en hadden al een schitterende tocht achter de rug via de Posbank. Met alle motorrijders en verzorgers telden we ongeveer 430 personen.
Aangekomen bij het AOC-Oost kreeg iedereen een lunchpakket en werd vervolgens welkom geheten door de voorzitter van de Lionsclub Voorst, Paul Akkermans, en de loco-burgemeester Hans van der Sleen. Een clown nam op een ludieke wijze het programma over om er een feest van te maken. De Lionsclub Voorst had het terrein van het AOC ingericht met verschillende attracties, zoals een springkussen, Pizza Piaggio, BBQ, VW Creperie, suikerspin, ijscokar, sminkplek, djembé en springkussens. Het AOC-Oost heeft alle moderne voorzieningen en was een bijzonder geschikte lokatie voor deze kinderen.
Om half drie werd iedereen verzocht om de motoren weer op te zoeken voor de terugtocht. De weergoden waren redelijk goedgezind; tijdens het vertrek kwam er nog een verdwaalde wolk over. Met de motoragenten voorop maakte de karavaan nog een tocht door Twello om een bedankje te brengen aan één van de sponsoren, ‘Jumbo Binnendijk’. Richting het industrieterrein reed men onder de grote boog met de tekst “Goede Reis Jumbo Run” en werd de terugreis vervolgd. Dit was hun 53ste tocht.

De Lionsclub Voorst kan terug zien op een geslaagde actie voor een goed doel!
En ook mijn vader heeft zijn steentje mogen bijdragen aan de Jumbo Run 2016 in Twello en met veel genoegen. Om een indruk te krijgen van dit evenement heeft hij een film gemonteerd en deze staat nu op You Tube.

Jumbo Run 2016 in Twello

Wilt u meer weten over wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op voor meer informatie en wellicht kan ik u verder helpen. U kunt mij bereiken via het mobiele nummer 06 – 19 77 46 74 of per email laura@laurapladdet.nl.
Jumbo Run 2016 in Twello
Jumbo Run 2016 in Twello