De maand september was een prachtige ‘hospitality’ maand!

Mood Concepts
Met een briljant Ballonvaart-event, het Warsteiner Internationale Montgolfiade in Duitsland, heb ik het creatieve brein achter Mood Concepts mogen leren kennen,
Managing Director, Corine Berkel. En een week later mocht ik voor haar een gave hospitality-opdracht doen. Het ‘Welkom van Dafne Schippers en Epke Zonderland’ bij FrieslandCampina in Amersfoort. Een tot-in-perfectie georganiseerde en ingerichte middag voor het personeel van het bedrijf, waarbij 2 hospitality-dames werden ingezet voor de begeleiding van het personeel en het maken van de foto’s met hun idolen.

Verderop in de maand organiseerde Mood Concepts haar op-maat-gemaakte spelshow ‘Ik hou van ….’ – spelshow in de Werkspoorkathedraal. Voor deze show werd het personeel van een internationale multinational uitgenodigd mee te doen aan het spel of plaats te nemen als publiek. Als assistent van de uitvoerend producent mocht ik mijn bijdrage leveren. Het was een grandioze show, welke werd gepresenteerd door Jeroen Smits.

FachPack 2016
Vorige week was het zover! Tulppack (Arjen Peetoom en Laura Pladdet) was aanwezig op de Fachpack 2016 in Nürnberg en was een van de 1.542 standhouders die hun machines, innovaties, verpakkingen en producten met veel trots konden laten zien.

In de weken ervoor is er hard gewerkt aan de voorbereiding; alle marketing-uitingen (brochures, roll-up banners, een spandoek en visitekaartjes) werden ontworpen en geproduceerd, de beurs-stand tot in detail in elkaar gezet en alle transporten geregeld. Nauwkeurig werd iedere dag de planning bijgehouden en -daar-waar-nodig- aangepast of aangescherpt.

Bij aankomst in hal 2, standnummer 504, werden we verrast door de geweldige ligging van de stand en kon begonnen worden met de opbouw van de ‘winkel’. Aan het einde van deze enerverende maandag, waren we trots zijn op een prachtig resultaat! Klaar voor 3 dagen beurs draaien, met veel plezier en elan de klanten en prospects onthalen, met als doel Tulppack nog beter op de kaart te zetten en klanten/prospects informeren over het bestaan van Tulppack en de innovatieve ontwikkelingen op het gebied van het verpakken van thee, kruiden en meer…

Vanaf het moment dat de beurs geopend werd op dinsdagmorgen 09.00 uur tot aan het einde op donderdagmiddag om 17.00 uur, is de stand zeer goed bezocht, heeft de machine DXDCT-E8 gedraaid en zijn er veel interessante gesprekken gevoerd met de diverse bedrijven en ook mede-standhouders. Nieuwsgierigheid werd gewekt, op het moment dat de machine begon te draaien, de geur van heerlijk ruikende thee of kruiden vrijkwam en het proces van ‘the making of a pyramid tea bag’ verteld kon worden. Klanten brachten hun eigen geproduceerde thee mee en konden gade slaan hoe deze werd verpakt. Arjen Peetoom, eigenaar van Tulppack, gaf uitleg over het proces en vertelde met veel passie over het ontstaan van Tulppack.

Op donderdagmiddag, na afloop van deze succesvolle Fachpack 2016, werd de beursstand weer ontmanteld, de machine ging weer op transport naar Nederland en werd de balans door ons samen opgemaakt. We waren het roerend met elkaar eens; geweldige dagen! Conclusie: over 2 jaar zijn we er weer bij in Nürnberg!

Save the date: 25-27 september 2018!

Wilt u meer weten over wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op voor meer informatie en wellicht kan ik u verder helpen. U kunt mij bereiken via het mobiele nummer 06 – 19 77 46 74 of per email laura@laurapladdet.nl.
Campina Friesland
Mood Concepts Athlon
Tulppack FachPack 2016