De eerste warme zonnestralen hebben ons kleine wonderlandje aangeraakt!

Dat betekent dat het festival (hospitality) – seizoen ook weer gaat beginnen! šŸ˜‰

Vorig jaar heb ik in samenwerking met verschillende opdrachtgeversĀ een aantal prachtige hospitality-opdrachten mogen uitvoeren. Geweldige baan heb ik toch ook! Zoveel mooie, nieuwe mensen ontmoeten, inspirerende locaties bekijken en keihard werken. Ervoor zorgen dat de uiteindelijke consument met een sprankelende glimlach terug denkt aan onze ontmoeting en/of een opvolgendeĀ afspraak maakt met de opdrachtgever. Daar gaat het om!

Heeft u voor de komende lente- en/of zomermaanden hulp nodig bij het organiseren/uitvoeren van beurzen, evenementen? Natuurlijk kom ik u graag helpen en ondersteunen! Enkele voorbeelden: (food truck-) festivals, bedrijfsfeesten, beurzen (in binnen- en buitenland), congressen, productlanceringen, opening van een bedrijf. In de voorbereiding al enige tips nodig en ook tijdens het draaien van het evenement? Laat maar horen, wat uw ideeƫn zijn, dan gaan we er samen een memorabel event van maken!

Kijk ook op mijn website www.laurapladdet.nl naar eventueel aanvullende werkzaamheden, wellicht kan ik u ook met andere diensten ondersteunen!

Ontmoeten?

Wilt u meer weten over wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op voor meer informatie en wellicht kan ikĀ u verder helpen. U kunt mijĀ bereiken via het mobiele nummer 06 – 19 77 46 74 of per emailĀ laura@laurapladdet.nl.
Tulppack FachPack 2016
radio kootwijk