Hartje zomer! En wat is het genieten! Overdag is het zonnig en de avonden zijn zwoel warm. En als het iets frisser wordt, dan steek ik de haard aan buiten. Om maar zo lang mogelijk te kunnen genieten van ‘buiten zijn’. Heerlijk!

Vorige maand heb ik mijn 40ste verjaardag uitbundig gevierd, samen met familie en vrienden. Een grote tent in de tuin, muziek (Fen-C), lekkere happen (Koken met Co) en genoeg te drinken. Samen hebben we een bijzonder gezellige avond gehad. Mijn vader heeft de traditie voortgezet door paling te roken voor iedereen.

Diezelfde week nog ben ik met Casper, en een vriendin met haar zoon voor 10 dagen naar Turkije gevlogen. Superwarm daar! Daar kan ik best aan wennen. šŸ˜‰ De steden, Kemer en Antalya bezocht, en een gave tocht gemaakt op een grote piratenboot langs de kust. Prachtige baaien bezocht, gesnorkeld en op een speedbootje gas weten te geven! Waanzinnig!

Ook de 20e editie van deĀ Zwarte CrossĀ in Lichtenvoorde nog bezocht, waarbij het dit jaar gelukkig het mooiste weer van de wereld was. Muziek, motorsport, theater, stunts en ander spektakel. Dikke pret! ‘Niets is onmogelijk in de Achterhoek!’

Ja, ik heb een heel fijne vakantie gehad!

En dan nu weer met nieuwe creatieve ideeĆ«n en veel energie aan het werk. Verder met het bouwen en vormgeven van websites, het ontwerpen van visitekaartjes, het voeren van succesvolle sales-gesprekken en het voorbereiden van een beurs die gepland staat eind september in NĆ¼rnberg.

Wilt u meer weten over wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op voor meer informatie en wellicht kan ikĀ u verder helpen. U kunt mijĀ bereiken via het mobiele nummer 06 – 19 77 46 74 of per emailĀ laura@laurapladdet.nl.
Paling roken
Turkije Kemer Kiris 2016
Zwarte Cross 2016